Vasario 16-ąją Miežiškių seniūnijos gyventojai šventė linksmai

Miežiškių kultūros centre ir Nevėžio bei Trakiškio padaliniuose surengti šventiniai koncertai, kuriuose smagiai paminėta Lietuvos valstybės atkūrimo diena. Renginiais pritarta nuostatai, jog Vasario 16-oji turi būti įtraukianti, džiugi diena, arba, anot šalies Prezidentės Dalios Grybauskaitės, džiaugsminga, skambi ir daugiabalsė šventė, tarsi Trispalvė banga, užliejanti Lietuvą ir pasaulį.

 Demonstruodami šviesų požiūrį į valstybei svarbią datą kultūros darbuotojai, mėgėjų meno kolektyvų nariai ir žiūrovai koncertuose ir dalijosi mintimis apie Lietuvą, tautą, istoriją, laisvę, žmogiškąsias vertybes, ir tiesiog iš širdies linksminosi.

Trakiškyje publikai grojo ir dainavo vietos folkloro ansamblis „Margutis“ (vadovė Vilija Šaparnienė), vokalinis ansamblis ir kapela „Juostvingė“ (abiejų vadovė Audronė Kirsnienė), svečiai iš Miežiškių, pučiamųjų orkestras „Ciongs“ (vadovas Albinas Šilkaitis).

Nevėžio gyventojus su Valstybės atkūrimo diena sveikino ir gražiausias dainas apie Tėvynę ir meilę dovanojo miežiškėnai, populiariosios muzikos grupė „Pilnatis“ (vadovė Lina Kairytė).

Miežiškių kultūros centre itin smagų koncertą švenčiantiems kraštiečiams dovanojo liaudiškos muzikos kapela „Ratasai“ (vadovas Raimondas Grikšelis).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

nevezis nevezis 2 mieziskiai vasario 16 mieziskiai vasario 16 2